TUOTTEET HILSEEN JA PÄÄNAHAN ONGELMIEN HOITOON

Pierre Fabre -lääketehtaan tuotekehittelijät ja dermatologit ovat yhteistyössä kehittäneet tuotesarjan, jossa on laaja valikoima hiuspohjaa hoitavia tuotteita kaikkiin yleisimpiin päänahan ongelmatilanteisiin. Kaikilla Ducray-tuotteilla on kliinisesti dokumentoidut hyvät hoitotulokset. Niitä on tutkittu samoin kliinisin tutkimuksin kuin lääkkeitämmekin.

Tarkkaan valitut ja rajatut ainesosat eivät kuormita ihoa ja tuotteissa on käytetty vain parhaiten siedettyjä raaka-aineita. Hellävaraisessa koostumuksessa tehoaineet pääsevät parhaiten esille.

Sarjasta löytyy tutkitusti tehokkaat ratkaisut niin eri syistä hilseilevälle päänahalle, hiustenlähtöön, kutisevalle päänahalle, kuin myös rasvoittuvalle tai kuivalle päänahalle. Sarjasta löydät myös ylläpitävät tuotteet hoitojaksojen välille ja koko perheelle sopivat päivittäistuotteet.

Ducray-tuotteet ovat saatavilla vain apteekeista. Pyydä apteekkiasi tarvittaessa tilaamaan sinulle sopivimmat tuotteet.

TUTUSTU MYÖS DUCRAYN KERACNYL-TUOTESARJAAN

Keracnyl on Ducrayn tuotesarja, joka on kehitetty rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Sarjaan kuuluu ihon puhdistus- ja hoitotuotteita sekä kosteutta kompensoivia tuotteita, joita voi käyttää kuivattavan aknelääkityksen aikana. Klikkaa ja lue lisää!