Neoptide WOMAN liuos 30 ml

Neoptide naisille hiustenlähtöön
  • Neoptide WOMANin koostumus on kevyt ja se on helppo levittää päivittäin. Ei rasvoita hiuksia.
  • Näkyviä tuloksia voidaan saada vähintään 3 kuukauden päivittäisellä käytöllä.
  • Suositeltu hoitojakso on vähintään 3 kuukautta (1 pakkaus).
  • Helppo käyttää, 12 suihkausta per käyttökerta.

Ducray Neoptide WOMAN -liuos on tarkoitettu naisten krooniseen hiustenlähtöön ja sen vaikutus perustuu hiustupen hyvinvointiin ja sitä kautta hiuksen kasvuvaiheen pidentämiseen. Kasvu- eli anageenivaiheessa esiintyy runsaasti tiettyjä neuropeptidejä, joita Neoptide WOMAN -suihkeen tetrapeptidit simuloivat. Ne lisäävät hiusten kasvua ja vähentävät hiusten lähtöä. Lisäksi Neoptide WOMAN sisältää hiustupen verenkiertoa parantavaa rautamyrttiä sekä nikotiiniamidia sekä solujen aineenvaihduntaa stimuloivaa GP4G-yhdistettä.

Edistää ja stimuloi hiusten kasvua. Liuos vaikuttaa suoraan hiusjuureen ja stimuloi hiuksen kasvuvaihetta (anageenivaihe). Tetrapeptidi yhdiste (yhdessä aminohappojen kanssa) edistää hiusjuuren solujen jakautumista ja pidentää hiuksen kasvuvaihetta. Krooninen hiustenlähtö estyy. Neoptide WOMAN aktivoi mikroverenkiertoa ja edistää hiuksen kasvua. Neoruscusine, Nicotamiini ja GP4G ravitsevat hiusjuurta. Hiustenlähtö hidastuu ja hiusten määrä lisääntyy.

Käyttö: Neoptide WOMAN -liuosta suihkautetaan hiuksiin tehtyihin jakauksiin  (noin 12 suihkausta koko päähän) kerran päivässä, mieluiten illalla. Hierotaan kevyesti aktiiviaineiden imeytymiseksi. Ei huuhdella. Käytetään päivittäin vähintään kolmen kuukauden ajan. Ei rasvoita tai tahmaa hiuksia. Tuotteen annostelun jälkeen hiuksia ei saa pestä 2-3 tuntiin.

Kroonista hiustenlähtöä  esiintyy paljon myös naisilla, mutta perussyyt ovat hieman erilaiset kuin miehillä. Kroonisesta hiustenlähdöstä puhuttaessa hiuksia on lähtenyt normaalia runsaammin yli puolen vuoden ajan.

 

AQUA, ALCOHOL DENAT., HEXYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, ACETYL TETRAPEPTIDE-2, ARTEMIA EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, DEXTRAN, PARFUM, GLYCERIN, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, MENTHA VIRIDIS LEAF OIL, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT