NUTRICERAT -hoitoaine 100 ml

Käyttö:
Nutricerat-hoitoaine levitetään pyyhekuiviin hiuslatvoihin shampoopesun jälkeen.
Ei huuhdella. Käytetään tarpeen mukaan. Tehostaa Nutricerat-shampoon vaikutusta.

Vaikuttavat aineet:
ravitseva yhdiste 0,4 %
illipevoi 1 %

Erittäin kosteuttava ja ravitseva Ducray Nutricerat shampoo ja hoitoaine helpottavat kuivia hiuksia ja hiuspohjaa. Hemmottelevan kosteuttava ja pehmentävä vaikutus. Kuivasta päänahasta ja hiuksista kärsii jopa neljäsosa suomalaisista ja talvella ongelma on entistäkin ajankohtaisempi.

Hiuksiin jätettävä Nutricerat-hoitoaine ravitsee, suojaa ja korjaa hiusten vaurioitunutta keratiinisuojakerrosta. Hoitoaine ei rasvoita hiuksia ja sitä voidaan lisätä tarvittaessa (esim. pakkasella sähköisiin, lentäviin kuiviin hiuksiin). Ravitsee kuivia hiuslatvoja ja antaa kiiltoa.

Nutricerat-hoitoaine levitetään pyyhekuiviin hiuslatvoihin shampoopesun jälkeen. Ei huuhdella. Käytetään tarpeen mukaan. Tehostaa Nutricerat-shampoon vaikutusta.

 

AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, PROPYLENE GLYCOL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, POLYACRYLAMIDE, DIMETHICONOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SHOREA ROBUSTA SEED BUTTER, BENZYL BENZOATE, BUTYLPARABEN, C12-16 ALCOHOLS, C13-14 ISOPARAFFIN, COUMARIN, ETHYLPARABEN, PARFUM, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROGENATED LECITHIN, LAURETH-7, LIMONENE, LINALOOL, METHYLPARABEN, PALMITIC ACID, PHENOXYETHANOL, PROPYLPARABEN, SQUALENE, CI 19140 (YELLOW 5), CI 15985 (YELLOW 6)