Sensinol shampoo 200 ml

Vaikuttavat aineet:
Polidocanol / Laureth-9    2 %

Käyttö: anna vaikuttaa 2-3 min, käytetään aina tarvittaessa (väh. 3 krt/vko), sopii päivittäiseen käyttöön

Sensinol on hoitoshampoon erityisesti herkälle ja kutisevalle päänahalle, jolla ei lisäksi ole muita oireita (kuten hilsettä tai ihottumaa). Ducray Sensinol shampoo on ainutlaatuinen, kosmeettisesti miellyttävä shampoo, jossa hellävaraiseen pesupohjaan on lisätty kutinaa hillitsevä aine Laureth-9 (polidocanol 2 %).

Ducray Sensinol shampoo rauhoittaa ja hillitsee päänahan kutinaa, kuumotusta ja kihelmöintiä. Siinä on hyvin siedetty, hellävarainen koostumus ja se on täysin hajusteeton, parabeeniton, väriaineeton, alkoholiton ja lisäksi biohajoava. Ducray Sensinol shampoo ei sisällä myöskään silikonia, joka on usein herkän päänahan ”vihollinen” ja aiheuttaa monille päänahan ärtyvyyttä ja kutinaa. Shampoon pH on 5, mikä on ihanteellinen tasapainottamaan ihon luontaista pH arvoa (n. 5,5) vesijohtoveden käytön yhteydessä.

Pesu Ducray shampoolla vähintään kolme kertaa viikossa tuo välittömän ja pitkäkestoisen helpotuksen päänahan kutinaan. Shampoota voi käyttää jopa päivittäisessä käytössä ja sen teho säilyy jopa kaksi viikkoa hoidon lopettamisen jälkeen. Sen tutkitusti turvallinen, hypoallergeeninen koostumus rauhoittaa kutinaa ja tuo tutkitusti nopean helpotuksen jo ensimmäisen käytön jälkeen*!

Erinomainen shampoo myös atooppiselle iholle / päänahalle!

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, ZINC COCETH SULFATE, CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL, LAURETH-9 (POLIDOCANOL), COCO-GLUCOSIDE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE

 

*Kliininen tutkimus 45 koehenkilöä, käyttö 3 kertaa viikossa.